Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΦΙΛΑΚΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και...


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ... ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ και "ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ"!


Είπαμε να σταματήσουμε για λίγο , να "ξεχάσουμε" την πραγματικότητα, να ξεφύγουμε... Δυστυχώς, η σκληρή πραγματικότητα, μας εξαναγκάζει να αντιδράσουμε...
... Χορηγία χαρακτηρίστηκε το ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ μάρκα , που ο Στρατηγός "μετέφερε"στα ταμεία του κόμματος... Από το ταμείο της SIEMENS ... Πάρα πολύ ΩΡΑΙΑ !... Εμείς ΔΕΝ είμαστε Ανακριτές , ΔΕΝ είμαστε Νομομαθείς αλλά και ΜΑΛΑΚΕΣ σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ! Γιατί όποιος ΔΕΧΤΕΙ ότι απο μια εταιρία όπως η SΙΕMENS , εκταμιεύτηκε ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΜΑΡΚΑ για ΝΟΜΙΜΗ χορηγία, ΧΩΡΙΣ απόφαση του Δ.Σ., χωρίς εγγραφές στους Τραπεζικούς λογαριασμούς, χωρίς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ , λυπούμαστε που θα πούμε ότι ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ ή είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ! Περιμένουμε η διαδικασία της Ανάκρισης , να γίνει ΠΙΟ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ στα σημεία που προαναφέραμε , ταχύτατα ! Οι ώρες , έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ! Και ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! Mαντρώστε τους ρεεεε !

TIΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ...

Να ξέρετε ότι σας συνοδεύουν οι θερμότερες ευχές του Ντελάλη για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !