Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ,ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ.ΜΑΥΡΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!


Πέρασαν αρκετές ημέρες απο τη στιγμή που πρωτακούσαμε έκπληκτοι ότι μια απο τις μεταβιβάσεις κάποιου ( ή κάποιων, δεν κολλάμε εδώ ) ''ιερού'' ακινήτου, απέδωσε στην πωλήτρια ( real estate Co. ) μονή 41 εκατ. euro που εμφανίζονταν στα συμβόλαια σαν το τίμημα της πώλησης , καθώς και άλλα 9 εκατ. euro αεράτα όμορφα και καθαρά! Τώρα βέβαια, αρχίζουν να μας τρώνε τα ΜΑΥΡΑ φίδια! Το γιατί είναι απλό! Η είδηση αυτή , πέρασε σε όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ως εκ τούτου δέν υπάρχει καμμιά δικαιολογία γιά:
Την Δικαιοσύνη , που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ρίξει μιά ματιά στην ''ομολογημένη'' υπόθεση κι, αφού μαντρώσει τους εμπλεκόμενους, να την ξεκαθαρίσει στο άψε σβήσε, απονέμοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...
Την ''αδιάφθορη'' Αρχή για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος , κατ΄ εξοχήν αρμόδια για να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού αυτή ( λέμε τώρα ...) έχει το know how για τέτοιες περιπτώσεις...Υποθέτουμε ότι τα στελέχη της, είναι απασχολημένα με την καταμέτρηση των χρημάτων που μετέφερε ο Θέμος και δεν ευκαιρούν ακόμα να πιάσουν άλλη υπόθεση!
Την Αντιπολίτευση , που μάλλον ΔΕΝ την ενδιαφέρει η ουσία και άφησε να περάσει έτσι ένα τόσο σοβαρό θέμα!
Κατανοούμε ότι ίσως, για ξεκάρφωμα, κάποιος να ψέλλισε κανα δυό συλλαβές για το πρόβλημα αυτό αλλά απο αποτέλεσμα , ΜΑΥΡΗ είν η νύχτα στα βουνά, σαν την ψυχή και το ράσο του πρωταγωνιστή της μικρής μας ιστοριούλας! Εξ άλου, μπορεί λέω, άν ανοιγούν τίποτε κρυφοί λογαριασμοί, να αποδειχτεί ότι ΔΕΝ ήταν αρκετή η ευλογία της Παναγιάς ως αμοιβή , για όσους σκίστηκαν να αρπάξουν απο ακτήμονες γή, για να αξιωθούν να εκπληρώσουν το βαθύ τους θρησκευτικό καθήκον προσφέροντάς την στους Θεομπαίχτες που προσκυνούσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: