Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

KΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ, ΠΑΕΙ ...ΣΥΝΝΕΦΟ!!!


Δεν μπορούμε να μην σταθούμε σε μερικά φαινόμενα που ολοφάνερα δείχνουν το πόσο μας υπολογίζουν οι άνθρωποι που εκπροσωπούν θεσμούς (τώρα ή παλαιότερα)...Το πρώτο χαστούκι, το δεχτήκαμε απο την υποκριτικότατη στάση βουλευτών και λοιπών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, στο θέμα των τιμολογίων της ΔΕΗ! Ενώ ξέρουν πολύ καλά όλοι τους ότι η ΔΕΗ καλείται να πληρώσει δικαιώματα ρύπανσης, τα οποία μοιραίως θα βαρύνουν τα τιμολόγιά της , καθώς και ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με το ίδιο αποτέλεσμα, κάνουν την πάπια προκειμένου να καταδημαγωγήσουν τά χειμαζόμενα οικονομικώς λαϊκά στρώματα. ΔΕΝ λένε την αλήθεια (όπως και σε τόσα άλλα θέματα ) για την ουσία του θέματος και βλέποντας τα δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων ημερών, δυσκολεύονται να ''γίνουν χρήσιμοι'' ,κατά τον πρωθυπουργό μας και ως εκ τούτου, '' γίνονται ευχάριστοι''.
Η δεύτερη σφαλιάρα μας ήρθε απο τον κ. Δασκαλόπουλο, τέως πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, που καταφέρθηκε εναντίον του ''συστήματος'' το οποίο ''δημιουργεί μιά κάστα Κροίσων και ΜΑΖΑ ΦΤΩΧΩΝ''!!! Απο εμάς, μόνο δυό λέξεις: ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
Η τρίτη κατραπακιά, μας ήλθε απο την αστυνομία μας, η οποία ξαφνικά, ξέχασε τις ''ζαρντινιέρες '' και τα συμπαρομαρτούντα μιάς σύλληψης και παρ ότι κάποιοι ΔΕΝ σταμάτησαν για έλεγχο, την κοπάνησαν και όταν στριμώχτηκαν ξανά απο τους αστυνομικούς τριών περιπολικών, ζήτησαν παρουσία εισαγγελέα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ!!!Βεβαίως, οι καταδιωκόμενοι δεν ήταν τυχαίοι!Ο ένας ήταν ο συνθέτης των μουσικών επιτυχιών του κ. Κατέλη ενώ η κυρία ήταν η τηλεοπτική προαγωγός του εν λόγω καλλιτέχνη!Πρέπει να συγχαρούμε τον αρμόδιο υπουργό κύριο Πάκη Παυλόπουλο, για το νέο πνεύμα που ενέπνευσε στα σώματα ασφαλείας!Ρεζίληδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: