Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΑ ΤΑ ΄ΛΕΓΕ Ο ΜΙCHEL ΛΙΑΠΗΣ !


Ο μεγάλος Μιχάλης Λιάπης , πρόβλεψε με εξαιρετική ακρίβεια και πολιτική διαίσθηση το αποτέλεσμα της απόφασης του Σουφλιά να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές . Οι προειδοποιήσεις που έκανε στον "ξάδερφο", βγήκαν αληθινές και τώρα η μεγάλη παράταξη τρώει στη μάπα την αβουλία του ανικανότερου , που ωθείται στην έξοδο από τους Δρακουμελίστας !Ο MICHEL για πρόεδρος , εδώ και τώρα !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε τον απερχόμενο πρωθυπουργό. Θα πρέπει πρώτα να μάθουμε τα πραγματικά αίτια της αποχώρησής του ή της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμο 4.50
Η κριτική που ασκήσαμε από ετούτο το blog στον ΚΚ τον βου , ήταν πάντα σε σχέση με συμπεριφορές ,πράξεις ή παραλείψεις του. Ποτέ επειδή είχαμε κάποιας άλλης μορφής αντίθεση με τον άνθρωπο.Απλώς δεν διστάσαμε να γράφουμε τη γνώμη μας , έστω και αν αυτή ηχούσε δυσάρεστα στα αυτιά ορισμένων φίλων που έσπευσαν να "χρωματίσουν" πολιτικά τον γράφοντα !Θα δούν σύντομα πόσο έξω είχαν πέσει στις εκτιμήσεις τους, με την αντιμετώπιση που θα έχουν και οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας από το χώρο του blog μας. Πάντα σε σχέση με τις πράξεις ή παραλείψεις τους ,καθώς και σε ότι αφορά συμπεριφορές και συναφή φαινόμενα...Σε ότι αφορά τώρα τα αίτια της αποχώρησης και της πρόωρης προσφυγής σε εκλογές ,να είστε βέβαιοι ότι αυτά συνέβησαν μόνο και μόνο λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του ΚΚ του βου, που τον χαρακτήριζε καθ΄όλη την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας,άσχετα αν ορισμένοι ήθελαν να πιστεύουν στο ΜΥΘΟ του καταλληλότερου !Απλώς το άτομο ήταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ για μια τέτοια θέση, και οδήγησε τη χώρα στο αδιέξοδο που φτάσαμε...Είναι προφανής η άτακτη φυγή του από τις ευθύνες (είτε κομματικές είτε κυβερνητικές)και έχει πλέον καταγραφεί στην Ιστορία ως το ΤΙΠΟΤΑ που κυβέρνησε τη χώρα για έξη χρόνια !Λυπάμαι για αυτή μου τη θέση , αλλά μάλλον είναι η πραγματικότητα...

Ξερόλας