Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΧΙ, ΧΙ, ΧΙ... Ρε σεις, τους βάλατε δύσκολα ! . . .ΞΑΝΑΚΑΝΤΕ ΤΟ ! ! !


Η τελευταία σας έκπληξη, ήταν ΦΡΙΚΗ !Ξέρετε φίλοι μου πόσο δύσκολα θέματα βάλατε στους "κληρονομικώ δικαιώματι"ηγέτες μας και τα συν αυτοίς εξαπτέρυγα; Ξέρετε σε πόσους κομματικούς "αναλυτές"εξασφαλίσατε δουλειά και λόγο ύπαρξης; Σε πόσους απο αυτούς έχετε προκαλέσει τάσεις "αυτοκτονικού ιδεασμού", αφού τους ξεσκεπάσατε ; Αφήστε που οι "εκλογολόγοι" και οι συν αυτοίς ερευνητές , έκοψαν φλέβες από τον τρόμο που δημιούργησαν στους χορηγούς τους τις πρώτες μετα-exit poll ώρες ! Και καλά , εσείς οι "λιγόμυαλοι" πρώϊμοι κολυμβητές του Ιούνη , ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ , κολυμπήσατε, ξαπλώσατε στην αμμουδιά , ξεροκοκκινίσατε , φάγατε ψαράκια, ήπιατε τον αγλέορα, τέλος πάντων , ας πούμε καλώς ! ! !Όμως αγοράκια μου , αυτό δε θα περάσει έτσι...Πρέπει να ξέρετε ότι ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ δεν μπορεί να καταπιεί την "πουστιά"που κάνατε και ΣΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ! Εξοργισμένοι κομματοφύλακες ξεφυλλίζουν τους εκλογικούς καταλόγους και προσπαθούν να ξεχωρίσουν τους "μακαρίτες"σε "σωματικώς" και σε "κομματικώς", να ξεδιαλέξουν τους "μεταστάντες" σε "κοιμητηρίου" ή "παραλίας" , σε "μονίμως" ή "προσωρινώς" !... Σας ψάχνουν με λύσσα , κάνοντας ότι "ντάξει μωρέ, τι να λέμε, σάματις η δουλειά δε γίνεται κι έτσι;", αδιάφοροι και καλά, τρέμοντας όμως μην έχουμε τίποτε απ΄τα ίδια ΚΑΙ στις Β
ΟΛΕΥΤΙΚΕΣ εκλογές και τότε τι κάνουμε !... Έτσι οι ΝΔούδες πράκτορες "την ψάχνουν" για 1,340,000 άτομα με το ψευδώνυμο " Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ" , οι σύντροφοι ΠΑΣΟΚοι αναζητούν 849,000 χαμένα κορμιά και οι συναγωνιστές ΚΚΕδες με φακούς και σπαρματσέτα αναζητούν 155,467 "ασθενούς κομματικότητας" εξαφανισθέντες ή αυτομόλους αγωνιστές. Οι 120,203 που αναζητούν οι "βρε καλώς τα τα παιδιά" ΑλεκοΑλέξηδες , μάλλον ανήκουν στη σφαίρα του ιδεατού κόσμου των δημοσκοπικών συν και πλήν .
Με λίγα λόγια , την κάνατε την κουτσουκέλα σας...Οι πιο πολλοί όμως από εσάς , θα αναρωτιέστε (έτσι αχόρταγα πλεονέκτες που έχετε γίνει) και θα προβληματίζεστε: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; Η απάντηση στο μετεκλογικό αυτό ερώτημα είναι σχετικά απλή και σχετίζεται με τον τρόπο που ασκείται Η ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ στη χώρα. Οι ηγέτες μας, ΔΕΝ κυβερνούν με βάση τα προεκλογικώς υπεσχημένα , αλλά με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ότι "αποδέχεται" η κοινή γνώμη ! Είναι λοιπόν οι δημοσκοπήσεις εργαλείο επιβολής πολιτικών και όχι εργαλείο έρευνας , μέθοδος χειραγώγησης του κόσμου , επιβολής προτύπων και συμπεριφορών παρά τρόπος μελέτης τους. Ως εκ τούτου, (παραφράζοντας τους λόγους του Γ. Παπανδρέου , αναφορικά με τους φασίστες παρακρατικούς της φτωχομάνας φασιστούπολης - οργάνωση Καρφίτσα - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ) εσείς ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ της κοινής γνώμης , τους ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ! Αρνηθείτε συστηματικά να συμμετέχετε σε "έρευνες" που έχουν παραγγελθεί συνήθως σε σκοτεινά κέντρα , με αποκλειστικό σκοπό να σας χειραγωγήσουν ,να σας "διαβάσουν", να μπούνε στο μυαλό σας και να ξέρουν έτσι τις επιθυμίες σας , τις αντοχές σας και τους πόθους σας, τους σχεδιασμούς σας και τις ελπίδες σας . ΠΟΤΕ μην τους λέτε αυτό που πραγματικά θέλετε ή σκέπτεστε .Παραπλανήστε τους , κι ας φανεί προσωρινά πχ το κόμμα που υποστηρίζετε , ότι έχει μικρότερη δύναμη. Αυτό θα αποσυντονίσει την προσπάθεια χειραγώγησης της κοινωνίας μας , θα αδυνατίσει την "προβλεψιμότητά"μας έναντι των κομμάτων , θα ενισχύσει τις δυνατότητές μας να αιφνιδιάζουμε , να επηρεάζουμε ΕΜΕΙΣ τις αποφάσεις και όχι οι δημοσκοπικές αποτυπώσεις.
(photo απο το hakis)

Δεν υπάρχουν σχόλια: