Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Η SIEMENS και τα ΣΤΕΛΕΧΗ της, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ !


Η Δημοκρατία και οι λειτουργίες της βασίζονται στην ΥΠΕΥΘΥΝΗ θέση που τηρεί ο ΠΟΛΙΤΗΣ κατά τη στιγμή της ψηφοφορίας , την ώρα που ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ σχετικά με τις προτάσεις και τις θέσεις των κομμάτων επί των βασικών προβλημάτων της χώρας , ΕΠΙΛΕΓΕΙ ψηφίζοντας τον κατά τη γνώμη του ΑΡΙΣΤΟ υποψήφιο , προκειμένου να αναλάβει εκείνος την αντιμετώπισή τους. Η απόφαση του πολίτη περί του ΠΟΙΟΣ θα κληθεί να "βγάλει" τα κάστανα από τη φωτιά , θα έπρεπε να εξαρτάται βασικά από το πρόγραμμα του κάθε υποψήφιου , μια καταγραφή δηλαδή του τρόπου που θα φθάσουμε στον επιθυμητό στόχο , τα μέσα και το χρόνο που θα απαιτηθούν γι αυτό καθώς και τον τρόπο εξεύρεσής τους. Μέσα σε όλη ετούτη τη διαδικασία, ο πολίτης βλέπει σχετικά εύκολα και το ποιοι επί μέρους άνθρωποι (περί τον αρχηγό), θα κληθούν να "υποστηρίξουν" τις επιλογές που θα γίνουν την ώρα της κάλπης και κρίνει και τον "πάγκο" της ομάδας ! .
Στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής οι Ευρωπαίοι , καλούνται να αποφασίσουν για το ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο , σ΄ένα όργανο δηλαδή χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες , μιας και ΔΕΝ μπορεί να διαχειριστεί πόρους παρά ΜΟΝΟΝ ότι η επιθυμία των ισχυρότερων εταίρων επιτρέπει (διάβαζε Γερμανία, Γαλλία) , σ΄ένα όργανο που λειτουργεί ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ως ΒΙΤΡΊΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΣΗΣ , ως κοιτίδα χρυσοκάνθαρων παχυλά αμειβόμενων εκλεκτών, που περιφέρουν τις υπάρξεις τους με αφόρητο busy- body- σμό , παριστάνοντας τους Ευρο νομοθέτες και τους "χαράκτες" πολιτικών για το μέλλον ,τη στιγμή που και στον τελευταίο Ευρωπαίο έχει γίνει σαφές ότι τέτοιου είδους αποφάσεις λαμβάνονται ΜΟΝΟ απο τα τραπεζο ασφαλιστικά λόμπι! .
Στη χώρα μας βέβαια , έχουμε ιδιαιτερότητες που σπανίως βρίσκονται σε άλλους λαούς ! Οι ευρωπαϊκοί προβληματισμοί μας εξαντλούνται στο χειρισμό υποθέσεων διαφόρων ευρωπαϊκών εταιρειών , που κατά το παρελθόν (άπω και εγγύτερον) "κυβέρνησαν" τα οικονομικά της χώρας χρυσώνοντας κόμματα και πολιτικούς , ευτελίζοντας κάθε έννοια σοβαρότητας και αξιοπρέπειας που υποτίθεται ότι υπήρχε εκεί και κρύβοντας σήμερα τους "αυτουργούς" αυτών των διαδικασιών , μας ζητούν να πάμε να ψηφίσουμε για το ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ! Οι άνθρωποι λοιπόν που μαζί με τους ντόπιους πολιτικάντηδες συνεργάτες τους έκλεψαν το μόχθο του Ελληνικού Λαού ,το ψωμί των παιδιών μας , ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ! Και παρέα μ΄αυτούς και οι παρατρεχάμενοι "αριστεροί" bussines men των εκδοτικών και κομματικών συγκροτημάτων , σπεύδουν στη θέα των Ευρομισθών και των εκλογικών αποζημιώσεων μετ΄εξόδων μετακίνησης , παρέχουν πλουσιοπάροχα την πολιτική τους κάλυψη στο συνεχιζόμενο φαγοπότι "υπέρ της Ευρώπης των Λαών" βεβαίως βεβαίως! .
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ SIEMENS , AN ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ
. (καλά, ξέρω ξέρω...φωνή βοώντος... δεν θά ΄ταν ωραίο όμως;) .
....Ετσι ή αλλοιώς , ΚΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: